Elhagyja a DVTK-t Koman Vladimir

Megosztás

A diósgyőri klub a honlapján jelentette be, hogy közös megegyezéssel szerződést bontottak a 36-szoros válogatott labdarúgóval.

Koman Vladimir 2015 és 2016 között már játszott másfél évet Diósgyőrben, akkor 36 bajnokin 3 gólt szerzett az élvonalban, és 2 meccsen 1 gólt a Magyar Kupában.

A visszatérését követően 27 mérkőzésen viselte a DVTK mezét a Merkantil Bank Ligában két gólt szerzett a bajnokcsapat fontos tagjaként. Ezen kívül egyszer játszott a Magyar Kupában is.

“Köszönöm szépen az ismételt jó fogadtatást, többször is elmondtam, hogy Diósgyőr, Miskolc számomra a második otthont jelenti. Amikor elfogadtam a DVTK hívását, akkor pontosan tudtam, hogy mire számítsak, és pontosan azt a Magyarországon egyedülálló atmoszférát kaptam minden mérkőzésen” – mondta búcsúzóul Koman Vladimir.

“A klub egy nagyon vonzó projektet vázolt fel elém, aminek az első részét nem csak teljesítettük, hanem a bajnokság fordulókkal a vége előtti megnyerésével és a rekord mennyiségű pontszám megszerzésével túl is teljesítettük. Kiváló társaság alakult ki az öltözőben, aminek az eredményét a pályán is látni lehetett. Én magam is jó évet zártam, sikerült elérni azt a célt, amiért Diósgyőrbe igazoltam.”

“Fájó szívvel távozom, mert szerettem volna az élvonalban is segíteni a csapatot, de a profi labdarúgás már csak ilyen.”

“Köszönöm a szurkolóknak a soha szűnni nem akaró biztatást, az orvosi stábnak, a DVTK Medical dolgozóinak, a masszőröknek a sok törődést, valamint a csapattársaknak és a csapat körül mindenkinek, hogy együtt sikeresek lettünk. Sok sikert kívánok az új bajnokságban is!” – fogalmazott Koman Vladimir.

via dvtk.eu

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek